Hyrje

Rreth Nesh
ProspecTime Consulting u themelua nga profesionistë me eksperiencë për të ofruar shërbimet e saj të këshillimit, trainimit, dhe mentorimit në fushën e zhvillimit personal dhe profesional të individëve, bizneseve dhe organizatave. Nëpërmjet analizave, hulumtimeve të tregut dhe shërbimeve kë(901) 753-5860
Ekipi
ProspecTime Consulting është ndërtuar nga një ekip me individë të përkushtuar për të bërë më të mirën dhe për të vënë në zbatim vlerat të cilat janë themeli i punës tonë. Ne vlerësojmë profesionalizmin, integritetin dhe besnikërinë si...më shumë
Prospectime e shikon karrierën në këto drejtime kryesore: ProspecTime ndërton karrierën tuaj! Përmes ekspertizës tonë ju mund të ndërtoni hap pas hapi karrierën tuaj, si një nga proceset më të rëndësishme në jetë. Të njohë...më shumë
ProspecTime Consulting mbështet individët dhe organizatat e çdo madhësie të kapërcejnë sfidat e tyre më të mëdha të zhvillimit të biznesit. Ekspertiza jonë aplikohet në çdo industri duke ofruar shërbimin e duhur mbi rezultate vlerësimi. Pros...më shumë


Sherbimet Tona

Këshillime mbi Zhvillimin Organizativ

Këshillime mbi Burimet Njerëzore

Këshillime mbi Shitjen

Programet e trajnimeveEvente
Jeni të ftuar të bëheni pjesë e aktiviteteve të ProspecTime. Në vazhdim informacion i detajuar mbi aktivitetet duke shpresuar që është me interes për ju....më shumë
Hapat e ProspecTime përmes fotove. Le të hulumtojmë së bashku!(906) 248-7472
Videogaleria
Mbushuni me ide dhe Informacion përmes videove të Prospectime!...më shumë
Blog
Ju ftojmë ta nisim ditën me ide dhe frymëzim në ProspecTime!...më shumë
Projektet më të mira për klientët më të mirë. Projekte interesante dhe sfiduese në fushat e Zhvillimit Organizativ, Menaxhimit të Burimeve Njerëzore, Shitjeve dhe Shërbimeve të specializuara teknike, për klientët e sektorit publik dhe privat në Shqipë...më shumë